Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Konrad rrrrr Bartek Boike (1371 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
dzwonie bo chcę ludziom pomagać-a poza tym nie mogę być wszędzie w norge bo jet to nie możliwe-pozostaje mobil i net- wiem jak to jest bo sam zaczynałem tutaj od praktycznie ,,niczego,, i na nie jednym ,,zęby już zjadłem,,- trudno człowiek się uczy całe życie, może też na własnych błędach, a jak czegoś nie wiem to dzwonie i pytam w odpowiedniej instytucji- było już tak że norwedzy wmawiali mi że jest tak a nie ap. inaczej-czasem to prawda a czasem dobre bajki dla małych dzieci-swoją drogą pewnie nie raz mieli dobry ubaw-HA ALE ZROBILIŚMY POLAKA W H..U...J...A - tak to jest ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
tak jest wszędzie-będą ludzie którzy pochwalą pracownika nawet za pracę, a będą i tacy co mimo tego że ktoś normalnie pracuje, będą próbowali w przeróżny sposób ,,umilić,, innym życie poprzez oszustwa,naciąganie, nie płacenie podatków i jeszcze by tu wymieniać przeróżne kombinacje- a nóż się uda i będzie masse spare pa konto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
michaelk napisał:
Ostatnio napisałem post który miał uwrażliwić Polaków na fakt możliwość zostania oszukanym przez norweskiego pracodawce.
PYTAM SIĘ DLACZEGO KTOŚ USUNĄŁ TEN TEMAT?

jak juz kilku uzytkownikow odpowiedzialo ci, forum nie jest miejscem na oskarzanie kogokolwiek podajac jego dane, o jakiekolwiek oszustwa lub inne zle rzeczy, udaj sie z tym do odpowiednich instytucji

pozdrawiam, d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
pierdziel ,pierdziel ...,, forum nie jest miejscem na oskarzanie kogokolwiek ,,- dobrze że na forum można obrażać jeden drugiego , a swoja drogą w gazetach też nie brakuje tego... jakie dane osobowe?? imię i nazwisko???-śmiech na sali- wystarczy że wpiszesz to samo w skattelister.no i wiesz już wszystko- ma rację chłopak niech pisze, bo ten gośc nie jest pierwszy i nie ostatni co tak robi, jak się nic nie mówi i siedzi cicho to jedynie co wnioskując robi się wtedy kupę (się sra)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
mase1 napisał:
pierdziel ,pierdziel ...,, forum nie jest miejscem na oskarzanie kogokolwiek ,,- dobrze że na forum można obrażać jeden drugiego , a swoja drogą w gazetach też nie brakuje tego... jakie dane osobowe?? imię i nazwisko???-śmiech na sali- wystarczy że wpiszesz to samo w skattelister.no i wiesz już wszystko- ma rację chłopak niech pisze, bo ten gośc nie jest pierwszy i nie ostatni co tak robi, jak się nic nie mówi i siedzi cicho to jedynie co wnioskując robi się wtedy kupę (się sra)

Moze tak troche kultury...?
To po pierwsze.
Po drugie: jezeli publicznie oskarza sie kogos o cos i podaje pelne imie i nazwisko, trzeba miec niepodwazalne dowody. W przeciwnym razie mozna samemu zostac oskarzonym o pomowienie, i jezeli ta druga strona ma dobrego adwokata, mozna nie wyjsc z dlugow do konca zycia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
tak to niech gość podaje ich do adwokata i tam gdzie jeszcze chce-nie znasz tematu-na razie nic nie pomogłeś, idź spać i nie komentuj bo nie wiesz o co chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
mase1 napisał:
tak to niech gość podaje ich do adwokata i tam gdzie jeszcze chce-nie znasz tematu-na razie nic nie pomogłeś, idź spać i nie komentuj bo nie wiesz o co chodzi

Chodzi o to, ze nie wszystko zalatwia sie na poziomie bazaru. Komu, i jak pomoglem? Mysle, ze nie wiesz zbyt duzo na ten temat... W kazdej chwili sluze rada badz tlumaczeniem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
mase1 napisał:

No proszę...Pan Mase1 ma sie chyba za jedyną wyrocznie na tym forum, która doradzi nie tylko w sprawach prawniczych, ale jeszcze zadba o spokojny sen forumowiczów...Jak zwykle jestem pod ogromnym wrażeniem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
chyba rzeczywiście pod wrażeniem bo pierwszy raz widzę wykrzyknik

mase1 jest tak uczynny ostatnio że może zabraknąć mu czasu i kasy na telefony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
jeszcze mnie stać na telefon jeśli ma to być w jakiejś słusznej sprawie, swoją drogą nie kosztuje to cały majątek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok